Personlig vägledning

Personlig vägledning (även på distans)


Vägledning i livet via intuition med hjälp av tarotkort, energi-/färgkort, symbolkort m.m. Behöver du råd och vägledning eller har du kört fast och behöver ny inspiration för att komma vidare? Det jag kan hjälpa dig med vid en konsultation är att se din nuvarande situation som ger dig perspektiv på nuet och vad som är viktigt samt ge dig vägledning inför de valmöjligheter du har nu och framöver.


Korten använder jag som stöd för min mediala förmåga och intuition. Kort är ett utmärkt verktyg som används för ökad insikt och vägledning i livet. De visar vad som är aktuellt i ditt liv just nu och vad som påverkar dig framåt. Korten speglar dig och berättar var du befinner dig just nu. De ger råd kring hur du ska förhålla dig till olika situationer och visar vägen för din utveckling. 


Under en kortläggning läser jag av korten och berättar om vad jag kommer i kontakt med. Det kan handla om allt från vardagen i familjen och på jobbet, till din personliga, själsliga och andliga utveckling. En viktig del för mig är att beskriva och berätta om det jag får fram. Jag kan hjälpa dig att se en situation tydligare och ur ett nytt perspektiv. Jag talar aldrig om sjukdom, olyckor och död.


Tänk på att du som människa alltid har ett eget val, din fria vilja, och jag vägleder dig, men beslutet är alltid ditt om hur du väljer att göra med den information som kommer upp. Det som jag säger ska ses som en vägledning och inte ett klart besked om vad som kommer att ske. Korten eller jag tar alltså inte besluten åt dig, jag visar bara på alternativen eller vilka vägar som ligger öppna. Det är väldigt svårt att svara på frågor om framtiden då den är föränderlig eftersom alla människor har sin fria vilja. 


Det enda du behöver ta med dig är ett öppet sinne, och om du vill, papper och penna eller så gör du en inspelning av konsultationen.


Du kan vara helt trygg då jag arbetar under sekretess och har tystnadsplikt.


Innan en konsultation vill jag inte veta något i förhand om den person som vill boka en tid hos mig. Jag vill enbart, av praktiska skäl, ha ditt namn och telefonnummer. Detta för att kunna nå dig om jag blir tvungen att boka av tiden, p.g.a. sjukdom o.s.v. Jag vill att du som kund respekterar min tid, och därmed vill jag att avbokning sker senast 24 timmar innan inbokad tid.


Vid en personlig vägledning kan du välja om du vill träffa mig i min lokal eller om du vill ringa upp mig via ett telefon- eller videosamtal.


En personlig vägledning tar c:a 35-45 minuter och priset är 600 kronor. För att boka och delta på en konsultation gäller 18-års åldersgräns.Varmt välkommen att boka tid för en personlig vägledning.Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på Facebook