Meditation

Meditation

Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på Facebook

Meditationsstunder för välbefinnande och personlig utveckling erbjuds i Dalaängelns lokal eller hemma hos dig.   


Meditera för din egen hälsa, avkoppling och ditt välmående. Några fördelar med meditation är att det ökar din stresstålighet, man fattar bättre beslut med ett lugnare sinne, ditt immunförsvar stärks, din koncentrationsförmåga ökar, det får dig att fungera bättre i vardagen och du får ett djupare möte med dig själv.


Syftet med meditation är att du ska komma närmare dig själv och din inre röst. Detta gör du genom att försöka stilla din tanke- och känsloverksamhet. Att bara kunna sitta i stillhet och tystnad utan några tankar.


Alla mår bra av att meditera. Att meditera innebär att vara i aktiv stillhet. Meditation är ett enkelt sätt att låta sig hämta kraft till både sin kropp och själ. Meditation hjälper oss att vila i nuet och slappna av. Det öppnar upp vägen till vårt innersta. Meditation hjälper dig lindra stress, varva ner, hämta kraft, få tillgång till insikter om dig själv och livet.


Jag erbjuder guidade gruppmeditationer. Besök gärna Dalaängeln på www.facebook.com/dalaangeln där jag bl.a. kommer att lägga ut inbjudningar till meditationskvällar som jag anordnar.


Meditationsstunder/kvällar för mindre sällskap på 5-8 personer kan anordnas i min lokal eller hemma hos dig. Ni ansvarar då för att få ihop deltagarna. Detta gör att du får möjlighet att vara på en trygg plats och tillsammans med människor som du känner. Vänligen kontakta mig så kan vi diskutera ett sådant upplägg.


Du kan vara helt trygg då jag arbetar under sekretess och har tystnadsplikt.


Vid bokning vill jag av praktiska skäl ha ditt namn och telefonnummer. Detta för att kunna nå dig om jag blir tvungen att boka av tiden, p.g.a. sjukdom o.s.v. Jag vill att du som kund respekterar min tid, och därmed vill jag att avbokning sker senast 24 timmar innan inbokad tid.


En meditationsstund tar ca 1,5-2 timmar och kostar 150 kronor/person. För att boka och delta gäller 18-års åldersgräns.Varmt välkommen att boka en tid för dig själv, din hälsa och ditt välmående.