Kontakt

Kontakta Dalaängeln


Kontakta mig via telefon, mejl eller Facebook för information, om du har förfrågningar eller vill  boka en tid för dig. Tänk på att man även kan boka vissa behandlingar och konsultationer på distans. Därmed kan du bo vart som helst och ändå ta del av utbudet som erbjuds. Hör gärna av dig för mer info så berättar jag gärna mer.


Skicka ett SMS med namn, telefonnummer och eventuell förfrågan på 070-6246030, så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra att skicka mail till gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på Facebook


Besök gärna Dalaängeln på Facebook där jag bl.a.lägger ut information och inbjudningar till evenemang  som jag anordnar. 

 

Tveka inte att höra av dig om du har  förslag på upplägg och möjligheter kring det jag erbjuder. Tänk även på att det går att skräddarsy aktiviteter, dagar, workshops eller temastunder efter era önskemål och intresseområden. Vänligen kontakta mig så kan vi se över vilka möjligheter som finns och tillsammans komma på någon bra lösning. Ser med glädje fram emot att tillsammans skapa stunder för välbefinnande, utveckling, upptäckter och upplevelser.   


Besöksadress:

Dikesvägen 7

77697 DALA-HUSBY


Jag delar lokal med Salong Malin Eriksson.


Hitta till mig!


Betalning kan ske via Dalaängelns bankgironummer 597-7780 alternativt via Swish till 123 552 74 94.

Dalaängeln innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.


Hjärtligt välkommen! 

Gabriella Granqvist PussinenFoto: Gabriella Granqvist Pussinen ©