Konsultation

Konsultation


Som livscoach, medium, andlig healer och djurkommunikatör kan Dalaängeln erbjuda dig följande konsultationer. Vissa av dem kan erbjudas på distans.


Här nedan finner du korta presentationer av vad jag erbjuder dig. Om du klickar på den gröna texten så kommer du vidare till en sida där du får mer information om det som intresserar dig.


  • Djurkommunikation (genomförs på distans) - för dig som vill förstå ditt djur bättre samt vill veta hur ditt djur har det i vardagen. Det kan handla om hur djuret mår och trivs, saker som djuret är rädd för eller tycker om, eller om det har något som det vill berätta om. Under en konsultation har du även möjlighet att ställa frågor till ditt djur som du funderar över, t.ex. kring beteenden, rädslor eller ovanor. En djurkonsultation kan ge verktyg och insikter som hjälper er att fördjupa förståelsen för varandra samt bidra till att stärka och utveckla er relation. 
  • Energiavläsning i ditt hem - för dig som upplever att det händer oförklarliga saker i ditt hus eller i din lägenhet. Saker som inte har någon naturlig förklaring, känslor av obehag eller att du upplever att du inte är ”ensam”. Det kan då vara så att du har besök av en avliden anhörig som försöker att kontakta dig.  
  • Personlig vägledning (även på distans) - vägledning i livet via intuition med hjälp av tarotkort, energi-/färgkort, symbolkort m.m. Vid en konsultation tittar jag på din nuvarande situation som ger dig perspektiv på nuet och vad som är viktigt samt de valmöjligheter du har nu och framöver .
  • Hjärta till hjärta (även på distans) - en öppen, inspirerande och intuitiv session där vi har ditt hjärta som utgångspunkt. Du kan se det som att vi öppnar dörrarna till nya kunskaper och insikter om dig själv. En personlig utveckling som skapar en djupare förståelse. Denna session är till för dig som vill ge dig själv möjligheten att möta dig själv på ett djupare plan, i ditt inre, där du tar dig bortom dina begränsningar. Under denna session så följer vi det som vi får till oss med utgångsläge ifrån dig och ditt hjärta.
  • Kanaliserade budskap (även på distans) - som medium öppnar jag upp mig för att kanalisera budskap och vägledning till dig. Dessa budskap och vägledningar kommer till dig från änglar, guider och vägledare på andra sidan.


För deltagande samt bokning av tid för konsultation gäller 18-års åldersgräns.

Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på Facebook

"Kärleken finns med oss oavsett vart vi befinner oss."