Kanaliserade budskap

Kanaliserade budskap (även på distans)


Som medium öppnar jag upp mig för att kanalisera budskap och vägledning till dig. Dessa budskap och vägledningar kommer till dig från änglar, guider och vägledare på andra sidan.


Jag öppnar upp mig för att  kommunicera med änglar, guider och vägledare för att få berätta om de budskap och vägledningar som ska framföras till dig.


Innan en session  vill jag inte veta något i förhand om den person som har bokat en tid. Jag vill enbart, av praktiska skäl, ha ditt namn och telefonnummer. Detta för att kunna nå dig om jag blir tvungen att boka av tiden, p.g.a. sjukdom o.s.v. Jag vill att du som kund respekterar min tid, och därmed vill jag att avbokning sker senast 24 timmar innan inbokad tid.


När det gäller kanaliserade budskap kan du välja om du vill träffa mig i min lokal eller om du vill ringa upp mig via ett telefon- eller videosamtal.


En session beräknas ta c:a 20 minuter och kostar 400 kronor. För att boka och delta gäller 18-års åldersgräns.Varmt välkommen att boka tid för kanaliserade budskap.


Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på Facebook