Hjärta till hjärta

Hjärta till hjärta (även på distans)


En öppen, inspirerande och intuitiv session där vi har ditt hjärta som utgångspunkt. Jag arbetar med hela dig utifrån en intuitiv coaching där jag kombinerar olika arbetsmetoder och verktyg. Vi kommer att nå delar av ditt inre, både ditt medvetna och ditt omedvetna, som kan hjälpa dig att släppa på blockeringar och hinder i ditt liv så att du kan nå nya insikter och få nya perspektiv på dig själv och ditt liv. Det handlar om en personlig utveckling som skapar en djupare förståelse. 


Under en hjärta till hjärta-session välkomnar jag dig där du befinner dig i nuläget. Sessionen kan öppna upp för nya perspektiv och synliggöra det som behövs för att skapa en förändring i ditt liv. Det är en underbar session som gör skillnad för dem som vill hitta sin kraft, mod, styrka, energi, glädje och kärlek för att leva sitt eget liv. Det är för dem som vill ha en djupare relation, kommunikation och förståelse med och för sig själva. Du kommer att stöttas genom hela sessionen genom att du leds i de djupa processerna. Detta kan vara processer som synliggör dig på medvetna eller omedvetna plan kring saker som påverkar dig och som därmed kan förändra hela ditt liv. 


Det handlar om en förändring och transformation som tar dig bortom dina begränsningar. Det är ett sätt att fördjupa och stärka relationen med dig själv på ett inre plan där du får budskap från dig själv, din själ. Det ger en djupare kännedom och kunskap om dig själv.


Jag älskar att hjälpa människor i deras personliga växande och utveckling, detta genom att lyfta och stötta dem. Detta sker genom att sessionen utformas efter dig. Resultatet är ofta fyllt av glädje, kärlek, nya insikter och positivitet. Efter en session hos mig så brukar man känna det som att man får se sig själv genom någon annans ögon, man ser sig själv utifrån en annans perspektiv. Detta kan leda till en transformation och förändring i sig. Min erfarenhet av sessionerna, och som även flertalet utav mina klienter säger mig, är att de ger ett helt nytt djup, en ny bild och känsla av sig själv och därmed en fördjupad förståelse för sig själv. 


De verktyg och redskap som jag använder mig utav är intuitiva, motiverande och inspirerande samtal, healing, energikort/fraktala kort m.m. Det är samtal, konsultationer och behandlingar som går in på djupet och skapar en djupare förståelse. 


Ser fram emot att få ha en glädjande session tillsammans med dig, där sessionen visar hur jag genom min intuition och inkännande förmåga kan stötta och hjälpa dig där du befinner dig idag. Allt för att du ska finna rom glädje och kärlek i en djupare och inre kontakt med dig själv.


Du kan vara helt trygg då jag arbetar under sekretess och har tystnadsplikt.


Vid en Hjärta till hjärta-session vill jag inte veta något i förhand om den person som vill boka en tid hos mig. Jag vill enbart, av praktiska skäl, ha ditt namn och telefonnummer. Detta för att kunna nå dig om jag blir tvungen att boka av tiden, p.g.a. sjukdom o.s.v. Jag vill att du som kund respekterar min tid, och därmed vill jag att avbokning sker senast 24 timmar innan inbokad tid.


En session håller på i c:a 1,5 timme och priset är 1000 kronor. Vid bokning och deltagande gäller 18-års åldersgräns.


Denna session går även att genomföra på distans via telefon eller videosamtal via Messenger.Varmt välkommen att boka tid för en session.


Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på Facebook