Gabriella

Gabriella Granqvist Pussinen ~ en intuitiv, inkännade och mental livscoach, medium, healer och djurkommunikatör

Det är jag som är grundaren av företaget Dalaängeln i Dala-Husby strax utanför Hedemora i Dalarna.


För mig är det en stark, kraftfull och kärleksfull drivkraft att som livscoach, medium, healer och djurkommunikatör få hjälpa, inspirera och vägleda människor och djur till välmående, hälsa och personlig utveckling i både kropp och själ. Det är med en stor passion och drivkraft som jag hjälper, stöttar och finns där för människor som vill ha en verklig förändring i sitt liv, en förändring på riktigt. För dem som vill ha en djupare relation, kommunikation och förståelse med och för sig själva.


I mitt arbete strävar jag efter att hjälpa människor till att känna och hitta sin kraft, mod, styrka, energi, glädje och kärlek för att leva sitt eget liv utifrån den de är och vill vara. Jag tror på den inneboende förmågan och viljan att utvecklas i livet då alla har potentialen till att ta sig framåt i sin personliga utveckling. Jag brinner för att få se andra människors framsteg. 

 

Som person så älskar jag att utvecklas, något som är ständigt pågående i mitt liv. Genom att jag själv utvecklas så kan jag även utveckla mitt företagande och det som jag erbjuder till mina klienter. Älskar att få bidra till andra på bästa sätt.


Under mina ungdomsår blev det väldigt tydligt för mig att jag har en förmåga att känna av andras energier samt andar som finns i vår närhet. I februari 2013 påbörjade jag min personliga och mediala utveckling. Sedan dess har jag deltagit på kurser av olika slag som har hjälpt mig framåt  på olika sätt. 


Saker som jag  tycker om är att umgås med min familj, mina nära och kära. Dessutom vistas jag väldigt gärna i naturen som ger mig mycket energi och tid för återhämtning.


Upplevelser och möten tillsammans med människor och djur är något som för mig är mycket betydelsefullt. Varje unikt möte ger nya kunskaper och insikter och det gör mig mycket tacksam. Människor och djur erbjuds möjligheten till lugna, sköna, energifyllda, glädjande, inspirerande, vägledande och avkopplande sessioner.


Jag guidar och vägleder mina klienter till ökad självkänsla, självkärlek och höjt självförtroende. Mitt genuina intresse för att vägleda, guida och inspirera människor gör att jag utifrån passion och glädje leder människor framåt i deras personliga utveckling, hälsa och välmående. Min drivkraft är att hjälpa människor att bli mer närvarande till sig själva samt att de börjar lyssna till hjärtat och lever sitt liv utifrån det.


Mina styrkor är att jag har ett engagemang och intresse i att möta människor och djur där de befinner sig i stunden. Människor som jag möter säger ofta till mig att jag vägleder ifrån hjärtat vilket inspirerar mig mycket. Som person så ser jag mig själv som en vänlig och jordnära person som har lätt för att bemöta människor, och jag anser att respekt, empati och ödmjukhet är väldigt viktigt. Av andra i min omgivning anses jag vara en lyssnande person som är glad, trevlig, lugn, tydlig, inspirerande, omtänksam och förtroendeingivande.


Känner en innerlig tacksamhet över att få möjligheten att lyfta, stödja och stärka människor kring deras personliga utveckling på olika sätt.


Min förhoppning är att du som väljer att boka in en session känner att det är betydelsefullt. Du är viktig och allt du gör för dig kommer du att tacka dig för längre fram. Lyssna till ditt hjärta och följ det som känns rätt för just dig. Se sessionen som en kärleksgåva till dig själv och ditt djur.


Inför möten med klienter är det viktigt för mig att inte få någon förhandsinformation, oavsett om det gäller behandlingar eller konsultationer. Det är lättare för mig att arbeta med ett rent flöde och en ren kommunikation med andevärlden om jag har så lite information som möjligt om den person eller det djur som jag kommer att träffa.

 

Givetvis arbetar jag under sekretess och har tystnadsplikt.


Jag bjuder nu in er till att ta del av denna hemsida för att få information om vad jag har att erbjuda just dig. Vill även bjuda in dig till att besöka min Facebooksida Dalaängeln.

 

Ni är välkomna att kontakta mig gällande bokning och förfrågningar via SMS på telefonnummer 070-6246030, via pm på Facebook eller på följande mejladress: gabriella@dalaangeln.se


Jag ser fram emot ett spännande, givande och utvecklande möte tillsammans med Dig och hälsar dig hjärtligt välkommen till Dalaängeln.Med glädje och kärlek

Gabriella Granqvist Pussinen            Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©