Erbjudande

Erbjudande


Dalaängeln erbjuder workshops, temastunder och inspirationsdagar som ger möjligheter till personlig utveckling, skapande, nya upptäckter och upplevelser. Många av de behandlingar och konsultationer som erbjuds kan ges privat eller i grupp.  • Inspirationsdag, Ditt inre viskar till dig... ©, med aktiviteter, övningar och meditationer för att ge inspiration, glädje, skapandekraft och energi i ditt liv.
  • Må bra dag. Denna dag ägnar du åt dig själv och vad du behöver, där den gemensamma nämnaren är ditt välmående. Dagen kommer bl.a. att innehålla avslappning, meditation och aktiviteter.
  • Workshops. Dessa workshops kan skräddarsys efter era önskemål. Det kan t.ex. handla om att få inspiration, glädje, skapandekraft och energi i livet, meditera för välmående och hälsa, att få möjlighet att upptäcka och utforska sin egen intuition och medialitet m.m. Inga förkunskaper krävs.
  • Temastunder. Det finns olika teman att välja bland. Om ni är ett sällskap som privat vill boka något så kommer vi tillsammans att se över vilket eller vilka intresseområden ni har och vad som i så fall skulle kunna vara möjligt som ett tema för just er. Som förslag kan nämnas: kreativt skapande som inleds med en meditation, där jag efteråt tolkar er målning och berättar vad jag kan se. Personlig vägledning där ni alla får träffa mig för en kortare väglednng. Meditationsstund med teman som avslappning, grupphealing, möten med ditt inre, möten med andevärlden, vägledare och guider m.m.
  • Möhippor, tjej- och killkvällar samt andra tillställningar.


Tveka inte att höra av dig om du vill se över vilka möjligheter det finns för dig och ditt sällskap att tillsammans skapa en stund för välbefinnande, utveckling, upptäcker och upplevelser. Om ni vill beställa eller skräddarsy en egen dag, workshop eller temastund, vänligen kontakta mig så kan vi tillsammans komma på någon bra lösning.


Välkomna!


Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på Facebook

"Kärleken finns med oss oavsett vart vi befinner oss."