Energiavläsning i ditt hem

Energiavläsning i ditt hem


Kontakta Dalaängeln om du har förfrågningar eller vill  boka en tid för en energiavläsning. 


Om du upplever att det händer oförklarliga saker i ditt hus eller i din lägenhet. Saker som inte har någon naturlig förklaring, känslor av obehag eller att du upplever att du inte är ”ensam”. Det kan då vara så att du har besök av en avliden anhörig som försöker att kontakta dig.   


Vid en energiavläsning så kommer jag hem till dig för att känna in  energierna  samt tar kontakt med de andar som eventuellt finns där. Oftast så är det nära och kära, anhöriga, från andra sidan som vill få möjligheten att förmedla något budskap. Det kan även vara en person som byggt huset eller levt i närheten o s v. Efter att de har fått göra detta så upplever man oftast att det blir lugnare i hemmet.


När det sker saker i en bostad så är det oftast energiminnen, där energierna kan kännas väldigt starka och tunga. Detta kan påverka de boende negativt genom att de t.ex. mår dåligt.


För mig är det viktigt att ni ska kunna känna trygghet i ert hem och att ni ska må bra. Det är en härligt spännande och intressant session där jag kan få hjälpa er att komma till en förståelse genom att få förmedla vad det handlar om. Kontakta mig gärna om ni vill boka in mig för ett hembesök. Ett hembesök med en energiavläsning kan ta ca 1,5-3 timmar. Mitt pris för detta är 1200 kronor samt eventuell reseersättning.
Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på    Facebook