Djurkommunikation

Djurkommunikation (på distans)


En djurkonsultation  är  för dig som vill förstå ditt djur bättre och vill veta hur ditt djur har det i vardagen. Det kan handla om hur djuret mår och trivs, saker som djuret är rädd för eller tycker om, eller om det har något som det vill berätta om.  Under en konsultation har du även möjlighet att ställa frågor till ditt djur kring saker som du funderar över, t.ex. kring beteenden, rädslor eller ovanor. En djurkonsultation kan ge verktyg och insikter som hjälper er att fördjupa förståelsen för varandra samt bidra till att stärka och utveckla er relation. Kommunikationen med djuret sker telepatiskt. Detta innebär att  djuret sänder bilder, tankar och känslor som jag förmedlar till dig och som gör att du kan förstå ditt djur bättre. Jag kommunicerar även med avlidna djur. Djurkonsultationen genomförs på distans.


 

Under en djurkonsultation kan du få reda på djurets fysiska, känslomässiga och mentala tillstånd. Jag får till mig informationen telepatiskt i form av  bilder, tankar och känslor. Ibland är det solklart vad det handlar om och vad det betyder. Och ibland är det mer diffust, då kan det handla om något mer symboliskt eller att du först långt senare förstår betydelsen.


Om du har funderingar omkring djurets hälsa så kan jag berätta att jag inte har några veterinärkunskaper. Därmed kan jag inte ersätta den kompetens som en veterinär eller djursjukvårdare har. Jag förmedlar mer hur djuret mår ur dennes perspektiv.


Innan en djurkonsultation vill jag inte veta något i förhand om det djur som jag ska kommunicera med. Jag vill enbart ha en bild på djuret, dess namn, ålder och ras. Tänk på att fotot bör vara nytaget och helst utan andra djur eller människor på bilden.


Jag kan kommunicera med både levande och avlidna djur.  Om djuret är avlidet så vill jag även då ha ett foto, namn, ålder och ras. Här kan det  naturligtvis vara en äldre bild då det kan vara ett tag sedan djuret avled. Men önskvärt är att det bara är det aktuella djuret på bilden, dvs. utan andra djur eller människor.


Om du vill boka en djurkonsultation så vill jag att du betalar in 600 kronor på Dalaängelns bankgironummer 597-7780 alternativt via Swish till 123 552 74 94. OBS! Ange ditt namn samt "djurkonsultation" vid betalningen. Därefter mejlar du mig följande information i två separata mejl:

* Mejl 1 - ett foto på djuret (gärna nytaget), dess namn, ålder och ras.

* Mejl 2 - (frivilligt) skriv gärna 3-4 mer specifika frågor som jag kan jobba med efter att jag gjort min egen "tolkning" av vem djuret är, hur det  har det i sitt liv och hur det  mår. 


När pengarna har kommit in på mitt konto så placeras du i min kölista och när det är din tur skriver jag ett worddokument där jag beskriver mina bilder, känslor och tankar om ditt husdjur. En del kommer att vara direkt kanaliserat ifrån djuret och en del får jag intuitivt  till mig. Jag mejlar dig så snart jag är klar. Jag har ca 1½ veckas väntetid.


Du kan vara helt trygg då jag arbetar under sekretess och har tystnadsplikt.


Priset för en djurkonsultation är 600 kronor. För att få boka en konsultation gäller 18-års åldersgräns.Varmt välkommen att boka en djurkonsultation.


Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©
Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på Facebook