Chakrabalansering

Chakrabalansering (även på distans)


En chakrabalansering syftar till att harmonisera, balansera och göra oss mer närvarande till kropp och själ. Chakrabalansering är ett sätt att öppna flödet i ditt energisystem, lösa upp gamla mönster och blockeringar samt öppna upp dig själv för de helande och balanserande krafter du har inom dig. Att ha balans i chakrasystemet ger dig livskraft och hälsa.   


 

En chakrabalansering kan få dig att må bra, känna välbefinnande och lugn, ge dig en inre balans och lösgöra vissa energiblockeringar. Den kan minska stress, obalanser, trötthet, oro och ängslan m.m. Chakranas uppgift är att tillföra kroppen livsenergi. När ditt chakrasystem fungerar optimalt och är i balans råder det ett fritt hälsobringande flöde av energi. Vi mår bra och känner ett välbefinnande. Energin renar och ger mer ork.


Vid en chakrabalansering balanserar jag dina sju huvudchakran. Detta är en healingmetod som används för att harmonisera kroppens energier via dess centra. Under själva chakrabalanseringen arbetar jag helt under tystnad, och i bakgrunden spelas en lugn och harmonisk musik. Du får välja om du vill sitta på en stol eller ligga på en behandlingsbänk. Jag kommer inte att vidröra dig, utan jag kommer att ha mina händer en bit utanför din kropp. Jag vill att du som kund ska ta chakrabalanseringen som en stunds skön avkoppling.

 

Efter en chakrabalansering kan du känna dig mer energifylld, piggare och stabilare.


Du kan vara helt trygg då jag arbetar under sekretess och har tystnadsplikt.


Innan en chakrabalansering vill jag inte veta något i förhand om den person som vill boka en tid hos mig. Jag vill enbart, av praktiska skäl, ha ditt namn och telefonnummer. Detta för att kunna nå dig om jag blir tvungen att boka av tiden, p.g.a. sjukdom o.s.v. Jag vill att du som kund respekterar min tid, och därmed vill jag att avbokning sker senast 24 timmar innan inbokad tid.


En chakrabalansering tar c:a 20-30 minuter och priset är 400 kronor. För att boka och delta på en behandling gäller 18-års åldersgräns.Varmt välkommen att boka tid för en chakrabalansering.


Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på Facebook