Andlig healing

Andlig healing (även på distans)


Dalaängeln erbjuder andlig healing både till dig och ditt djur.


Andlig healing ökar energiflödet i kroppen och hjälper kroppen till självhjälp, både fysiskt och psykiskt. Healingen går till de ställen där den behövs.  Healing är välgörande för både din kropp och själ. Den är avslappnande, för välbefinnande,  smärtlindring, den kan hjälpa till vid nedstämdhet, bearbeta psykisk smärta, ge mer energi och ork m.m. Under behandlingen får du även en chakrabalansering.   


Innan healingen går vi igenom hur behandlingen går till och du har möjlighet att ställa frågor. Under själva healingbehandlingen arbetar jag helt under tystnad, och i bakgrunden spelas en lugn och harmonisk musik. Du får välja om du vill ha healingbehandlingen sittandes på en stol eller liggandes på en behandlingsbänk. Jag kommer inte att vidröra dig, utan jag kommer att ha mina händer en bit utanför din kropp. Jag är en länk/ett verktyg mellan dig och andevärlden. Det innebär att andevärlden arbetar genom mig och de ger dig just det som  du behöver. Healingen är avkopplande och välgörande för både din kropp och själ.


Jag vill att du som kund ska ta healingen som en skön stund för avkoppling och välbefinnande. Vad man kan känna och uppleva under en healingbehandling är väldigt individuellt. Under behandlingen kan det hända att du känner av värme, kyla, pirrningar, ryckningar, tyngdkänslor eller tryck på vissa delar av kroppen, ser ljusfenomen m.m. Oftast känner man sig väldigt avslappnad, man kan även somna under behandlingen och detta är helt normalt. Även om du som kund inte skulle känna något speciellt under behandlingen så arbetar healingenergin med dig.


Du kan vara helt trygg då jag arbetar under sekretess och har tystnadsplikt.


Innan en healingbehandling vill jag inte veta något i förhand om den person som vill boka en tid hos mig. Jag vill enbart, av praktiska skäl, ha ditt namn och telefonnummer. Detta för att kunna nå dig om jag blir tvungen att boka av tiden, p.g.a. sjukdom o.s.v. Jag vill att du som kund respekterar min tid, och därmed vill jag att avbokning sker senast 24 timmar innan inbokad tid.


Healingen tar c:a 45 minuter med den inledande informationen. Jag erbjuder en healingbehandling för  600 kronor. För att boka och delta på en behandling gäller 18-års åldersgräns.


Jag ger även healing till djur på distans. Priset för healing till djur är 400 kronor.Varmt välkommen att boka en tid för andlig healing för dig eller ditt djur.


Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mig via pm på Facebook