Access Bars®

Access Bars®

   


Access Bars® är en fantastiskt behaglig och avslappnande process som hjälper dig att slappna av kroppsligt, mentalt och psykiskt samt släpper på oro och stress.

Efter sessionen kan det kännas som om du precis har fått en underbar massage eller flera timmars djup sömn – och i bästa fall kan hela ditt liv lätt och enkelt förändras med fullkomlig lätthet. Du får lättare tillgång till att t.ex. fungera från glädje, kreativitet och möjligheter.


Access Bars® är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att stress och oro minskar, att de sover djupare, att deras relationer förbättras och att de får mer tillgång till energi och glädje. Alla kan ta emot Access Bars® och behandlingen används effektivt vid stress, utmattning och kronisk värk.  Personer med t.ex. ADHD kan uppleva ett ökat lugn.

En Barsbehandling kan skapa stor lättnad både i ditt sinne och i din kropp. Den kan få dig att känna dig uppfriskad, full av energi och djupt avslappnad.


Det finns 32 punkter (bars) på huvudet som lagrar alla tankar, känslor, attityder, beslut och uppfattningar som vi har eller har haft om något. Det kan t.ex. handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp… Under en Barsbehandling får dessa 32 punkter en lätt beröring som bidrar till att det frigörs låst energi och blockeringar du har från beslut, föreställningar, tankar, känslor, attityder och åsikter gällande respektive område. När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa mönster och rädslor som hindrar dig från att välja vad som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet.


Du kan vara helt trygg då jag arbetar under sekretess och har tystnadsplikt.


Vid bokning av tid behöver jag ditt namn och ditt telefonnummer. Detta för att kunna nå dig om jag blir tvungen att boka av tiden, p.g.a. sjukdom o.s.v. Jag vill att du som kund respekterar min tid, och därmed vill jag att avbokning sker senast 24 timmar innan inbokad tid.


En Barsbehandling kan bokas på ca 50 minuter för 600 kronor alternativt ca 75 minuter för 750 kronor. För att boka och delta på en behandling gäller 18-års åldersgräns.Varmt välkommen att boka tid för en Barsbehandling.

Foto: Gabriella Granqvist Pussinen ©


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller kontakta mi via pm på Facebook