Om mig

Om mig

Här kan du läsa mer om mig, Gabriella Granqvist Pussinen, som driver Dalaängeln  i Dala-Husby strax utanför Hedemora i Dalarna.


Att som medium, healer och djurkommunikatör få inspirera och vägleda människor och djur till välmående, hälsa och personlig utveckling i både kropp och själ är något som jag brinner för att göra. Jag tror på den inneboende förmågan och viljan att utvecklas och gå framåt i livet.


 

Som person så älskar jag att utvecklas, något som är ständigt pågående i mitt liv. Under mina ungdomsår blev det väldigt tydligt för mig att jag har en förmåga att känna av andras energier samt andar som finns i vår närhet. I februari 2013 påbörjade jag min personliga och mediala utveckling. Sedan dess har jag deltagit på kurser av olika slag som har hjälpt mig framåt  på olika sätt. Idag  är jag verksam som diplomerat medium, healer och djurkommunikatör inom mitt företag Dalaängeln. Min verksamhet bedrivs i Dala-Husby i Dalarna, strax utanför Hedemora. Vissa av de behandlingar och konsultationer som jag erbjuder går även att få på distans.


Saker som jag  tycker om är att umgås med min familj, mina nära och kära. Dessutom vistas jag väldigt gärna i naturen som ger mig mycket energi och tid för återhämtning.


Upplevelser och möten tillsammans med människor och djur är något som för mig är mycket betydelsefullt. Varje unikt möte ger nya kunskaper och insikter och det gör mig mycket tacksam. Människor och djur erbjuds möjligheten till lugna, sköna, energifyllda, glädjande, inspirerande, vägledande och avkopplande sessioner.


Jag guidar och vägleder många klienter till ökad självkänsla, självkärlek och höjt självförtroende. Mitt genuina intresse för att vägleda, guida och inspirera människor gör att jag utifrån passion och glädje leder människor framåt i deras personliga utveckling, hälsa och välmående. Min drivkraft är att hjälpa människor att bli mer närvarande till sig själva samt att de börjar lyssna till hjärtat och lever sitt liv utifrån det.


Mina styrkor är att jag har ett engagemang och intresse i att möta människor och djur där de befinner sig i stunden. Människor som jag möter säger ofta till mig att jag vägleder ifrån hjärtat vilket inspirerar mig mycket. Som person så ser jag mig själv som en vänlig och jordnära person som har lätt för att bemöta människor, och jag anser att respekt, empati och ödmjukhet är väldigt viktigt. Av andra i min omgivning anses jag vara en lyssnande person som är glad, trevlig, lugn, tydlig, inspirerande, omtänksam och förtroendeingivande.


Känner en innerlig tacksamhet över att få möjligheten att lyfta, stödja och stärka människor kring deras personliga utveckling på olika sätt.


Min förhoppning är att du som väljer att boka in en behandling eller konsultation känner att det är betydelsefullt.


Inför möten med klienter är det viktigt för mig att inte få någon förhandsinformation, oavsett om det gäller behandlingar eller konsultationer. Det är lättare för mig att arbeta med ett rent flöde och en ren kommunikation med andevärlden om jag har så lite information som möjligt om den person eller det djur som jag kommer att träffa.

 

Givetvis arbetar jag under sekretess och har tystnadsplikt.


Jag bjuder nu in er till att ta del av denna hemsida för att få information om vad jag har att erbjuda just dig. Vill även bjuda in dig till att besöka min Facebooksida Dalaängeln.

 

Ni är välkomna att kontakta mig gällande bokning och förfrågningar via SMS på telefonnummer 070-6246030, via pm på Facebook eller på följande mejladress: gabriella@dalaangeln.se


Jag ser fram emot ett spännande och givande möte tillsammans med Dig och hälsar dig hjärtligt välkommen till Dalaängeln.Med glädje

Gabriella  Granqvist Pussinen