Husrening

Husrening

 

Kontakta Dalaängeln om du har förfrågningar eller vill boka en tid för en husrening.

 

Om du upplever att det händer oförklarliga saker i ditt hus eller i din lägenhet. Saker som inte har någon naturlig förklaring, känslor av obehag eller att du upplever att du inte är ”ensam”. Det kan då vara så att du har besök av en avliden anhörig som försöker att kontakta dig. Ibland händer det även att vissa människor som har avlidit har svårt att gå vidare till andevärlden. Då stannar dess själ kvar på en plats som var viktigt och kärt för dem när de levde. Dessa kan behöva hjälp att komma över till andra sidan.

 

Vid en husrening så kommer jag hem till dig för att känna in energierna samt tar kontakt med de andar som eventuellt finns där. Oftast så är det nära och kära, anhöriga, från andra sidan som vill få möjligheten att förmedla något budskap. Efter att de har fått göra detta så upplever man oftast att det blir lugnare i hemmet.

 

När det sker saker i en bostad så är det oftast energiminnen, där energierna kan kännas väldigt starka och tunga. Detta kan påverka de boende negativt genom att de t.ex. mår dåligt.

 

För mig är det viktigt att ni ska kunna känna trygghet i ert hem och att ni ska må bra. Kontakta mig gärna om ni vill boka in mig för ett hembesök. Ett hembesök med en husrening kan ta ca 1,5-3 timmar. Mitt pris för detta är 1200 kronor samt eventuell reseersättning.

 

 

 

Boka

 

Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.

 

Det går också bra att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller via pm på Facebook