Budskap från andra sidan

Budskap från andra sidan


Ger dig möjlighet till kontakt med nära och kära från andra sidan. Som medium välkomnar jag dem från andevärlden som vill ha kontakt med dig.  Vid igenkännande  berättar jag vad de vill  säga till dig.


Under en session  välkomnar jag med dem som vill komma till dig från andevärlden. Jag arbetar för att beskriva kontakten från andevärlden så bra som möjligt för att du ska känna igen den som kommer till dig. Vid igenkännanden från dig för jag fram budskap och hälsningar från dem som kommer till dig. Som mentalt medium kan jag aldrig styra över vem det är som ska komma till dig.  Jag vill att du som kund har ett öppet sinne för vem det är som kommer till dig.


Det enda du behöver ta med dig, om du vill, är papper och penna eller så gör du en inspelning av konsultationen.


Du kan vara helt trygg då jag arbetar under sekretess och har tystnadsplikt.


Vid en session med budskap från andra sidan  vill jag inte veta något i förhand om den person som vill boka en tid hos mig. Jag vill enbart, av praktiska skäl, ha ditt namn och telefonnummer. Detta för att kunna nå dig om jag blir tvungen att boka av tiden, p.g.a. sjukdom o.s.v. Jag vill att du som kund respekterar min tid, och därmed vill jag att avbokning sker senast 24 timmar innan inbokad tid.


En session håller på i c:a 45 minuter och priset är  600 kronor. Vid bokning  och deltagande gäller 18-års åldersgräns.Varmt välkommen att boka tid för en session med budskap från andra sidan..


Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030 så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller via pm på Facebook