Behandlingar

Behandlingar


Som medium, andlig healer och djurkommunikatör kan Dalaängeln erbjuda dig följande behandlingar. Vissa av dem kan erbjudas på distans.


Här nedan finner du korta presentationer av vad jag erbjuder dig. Om du klickar på den gröna texten så kommer du vidare till en sida där du får mer information om det som intresserar dig.


  • Access Bars® - en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som hjälper dig att rensa bland tankar, känslor och sinnesstämningar. Det är en avkopplande behandling som hjälper dig att slappna av kroppsligt, mentalt och psykiskt samt släpper på oro och stress. Många upplever att tankebruset tystnar, att stress och oro minskar, att de sover djupare, att deras relationer förbättras och att de får mer tillgång till energi och glädje.
  • Andlig healing (även på distans) - ökar energiflödet i kroppen och hjälper kroppen till självhjälp, både fysiskt och psykiskt. Healingen går till de ställen där den behövs. Det är avkopplande och välgörande för både din kropp och själ. Under behandlingen får du även en chakrabalansering. Jag ger även healing till djur på distans.
  • Chakrabalansering (även på distans) - syftar till att harmonisera, balansera och göra oss mer närvarande till kropp och själ. Healingen hjälper till att balansera för ett rent flöde av energi mellan chakrana. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa.


För deltagande samt bokning av tid för behandlingar gäller 18-års åldersgräns.

Boka


Kontakta Dalaängeln vid bokning eller övriga frågor. Skicka ett sms på

070-6246030   så kontaktar jag dig så snart jag har möjlighet.


Det går också bra  att skicka mail till

gabriella@dalaangeln.se eller via pm på Facebook

"Kärleken finns med oss oavsett vart vi befinner oss."